Werk met ons samen

Ondertussen zijn we reeds enkele jaren ondernemers. We hebben onze eigen Web development zaak, the Wizards en nu zijn we ook gestart als professionele bloggers met de Global Wizards.

Enkele jaren geleden hadden we onze eigen succesvolle webshop gehad met bijhorende fysieke winkel. De webshop is er nog steeds maar door onze oneindige wanderlust realiseerden we ons dat we niet meer op een plaats konden blijven. Gelukkig namen onze collega’s de webshop volledig van ons over.

Een nieuwe zaak te starten, die kenbaar te maken aan iedereen, social media te lanceren enz. is ondertussen iets waar we goed in geworden zijn. Niet alleen door theorie maar ook door praktische ervaring. Dus misschien kunnen we jullie ook hierbij wel helpen, of elkaar helpen om elkaars zaak te boosten!

Web/Blog ontwikkeling

Wil je op reis gaan en ondertussen werken? Leven als een digital nomad? Zelf een een webshop hebben? Of een blog vol prachtige verhalen? Wij kunnen je hierbij helpen. We hebben al heel wat jaren ervaring. Jurgen als designer van websites en webshops en Heleen heeft een Master in Marketing en heel wat ervaring in sociale media. Door onze ervaringen met onze webshop in het verleden en Heleen haar fotografie achtergrond weten we hoe je de perfecte foto kan maken, essentieel voor je zaak.

Hoe kunnen we je helpen?

– Wil je zelf ook een professionele blogger worden? We kunnen je een boost geven op je bestaande blog dmv. een goed design en de juiste SEO. Of we starten samen een gloednieuwe blog op. 

– Heb je een professionele website nodig? Wij kunnen hem voor je maken, in WordPress en compleet responsive met de juiste SEO. 

– Droom je ervan zelf een webshop te hebben? We kunnen er een voor je bouwen in Prestashop of Woocommerce, met een fantastische layout en uiteraard de juiste SEO  

Wil je meer informatie hierover, surf dan naar https://thewizards.eu of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Boost je BLOG/Product/BEstemming

Met onze blog richten we ons op mensen die interesse hebben voor reizen (familie), fotografie and lekker eten. Maar ook een publiek die zich wil ontwikkelen als digital nomad en zelf een eigen zaak starten. Heb je een leuk product, accomodatie of spannende activiteit of afgelegen bestemming en wil je publiciteit via een van onze kanalen, contacteer ons dan. We geven je dan onze eerlijke mening en kijken wat we samen kunnen doen. We streven er wel naar om eerlijke artikels te schrijven! 

Heb je een leuke blog, dan kunnen we eventueel wel samenwerken. Stuur ons een bericht en we kijken wat we kunnen doen. Gastbloggen, instagram shout outs, linking… samen zij we altijd sterker.

Contacteer ons via info@theglobalwizards.com, vul ons contactformulier in op onze website of stuur ons een bericht via sociale media.